Konyasporlu Uğurcan: Olduğumuz yerden memnun değiliz

Konyaspor'un joker oyuncusu olan Uğurcan Yazğılı, Hatayspor maçının ardından oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un joker oyuncusu olan Uğurcan Yazğılı, Hatayspor maçının ardından oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un joker oyuncusu olan Uğurcan Yazğılı bu sezonki ikinci golünü Hatayspor karşısında kaybetti. Uğurcan, maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu ve 52.dakikada Guilherme'nin ortasında kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.

"Olduğumuz yerden memnun değiliz"

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Uğurcan Yazğılı; "Gerçekten çok mutluyum. Takımıma galibiyet golünü getirdiğim için mutluyum tabi ki ama burada daha önemlisi galip gelmek istiyorduk. Gerçekten son haftalarda şanssız şekilde puanlar kaybettik. Geçen hafta da Beşiktaş deplasmanından puan ve puanlarla dönmek istiyorduk ama olmadı. Bu hafta yeniden taraftarımız önünde galip geldiğimiz için mutluyuz. Olduğumuz yerden memnun değiliz. Bunun farkındayız, bir an önce yukarılara çıkmak istiyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var, ve her maç bizim için final maçı değerinde. Bu hafta da ona göre çalıştık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımızın hepsinin ayağına yüreğine sağlık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

3 farklı mevkide oynadı!

Bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 25 lig ve 3’de kupa ile toplamda 28 karşılaşmaya çıkan Uğurcan Yazğılı 15 kez stoper, 8 kez sağ bek ve 5 kez de ön libero mevkiinde forma giydi. Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan Uğurcan, bu sezon ligde yalnızca Hatayspor ve Pendikspor maçlarında süre alamadı. Bu sezon toplam 28 maçta toplam 2 bin 70 dakika süre alan Uğurcan, kadroda en fazla forma giyen oyunculardan biri. Konyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek olan Uğurcan toplam 50 kez yeşil-beyazlı formayı giydi.

Konyaspor Haberleri