Konyasporlu Soner’in kariyer sezonu!

Konyaspor’da sezonun ilk yarısında bazı maçlarda oyundan çıkarken taraftarın tepki odaklarından biri olan Soner Dikmen, Stanojevic’in takımın başına gelmesiyle adeta küllerinden doğdu.

4 gole ulaştı

Soner Dikmen, Süper Lig’de oynanan son 2 maçta da gol atarak takımının aldığı 4 puanda önemli rol oynadı. Stanojevic ile birlikte formu yükselen deneyimli orta saha oyuncusu, ilk golünü iç sahada 2-1 kazanılan Galatasaray karşısında attı, daha sonra deplasmanda oynanan ve 2-2 biten Ümraniyespor maçının son anlarında da fileleri havalandırmıştı. Trabzonspor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, Kayserispor karşısında attığı golle de bu sezonki gol sayısını 4’e çıkardı. Bu aynı zamanda Soner’in Süper Lig’de en çok gol attığı sezon olarak da göze çarpıyor.

Stanojevic’ten övgü

Soner Dikmen, geçen sezon Konyaspor'da 3 gol atmıştı. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic de öğrencisini performansından ötürü tebrik ederek, "Soner serbest oynuyor, ceza sahasına rahatlıkla girip skora katkı sağlayabiliyor. Bütün enerjisini buna harcıyor" ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri