Konyasporlu Sehic ilk sırada!

Konyaspor’un Bosna Hersekli kalecisi İbrahim Sehic gösterdiği performans ile yine sezona damga vurmaya devam ediyor.

2020-2021 sezonun başında Erzurumspor’dan ayrılarak Konyaspor’un yolunu tutan İbrahim Sehic, bu sezonla birlikte Konyaspor ile 3.sezonuna nokta koymaya hazırlanıyor. Geldiği ilk günden bu zamana kadar kalesinde verdiği güvenle takımın en önemli oyuncularından biri olan Sehic’in Konyaspor ile 2025 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Performansını arttırdı

Bu sezona oldukça etkili ve formda başlayan İbrahim Sehic ilk 6 maçta kalesini gole kapatmayı başararak adını Konyaspor tarihine yazdırmayı başardı. Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ve daha sonra yaşadığı sakatlıktan dolayı performansında düşüş yaşayan ancak buna rağmen maçlarda oldukça iyi performans gösteren 34 yaşındaki file bekçi sezonun sonuna gelinirken yeniden formunu yükseltti.

Yüzde 78 ile ilk sırada

Bu sezon Konyaspor formasıyla ligde 26 ve UEFA Konferans Lig’inde 4 maça çıkan Sehic, toplamda 30 karşılaşmaya çıktı. Süper Lig’de çıktığı 26 karşılaşmanın 8’inde kalesini gole kapatmayı başaran Sehic, kalesinde 25 gol gördü. Maç başına 1.04 gol gören Sehic bu alanda ligin en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Sehic aynı zamanda yakaladığı yüzde 78’lik kurtarış yüzdesi ile bu alanda tüm rakiplerini bırakarak ilk sırada yer alıyor. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri