Konyasporlu Pavicic 80 gün sonra süre aldı!

Konyaspor'un 10 numaralı futbolcusu Domagoy Pavicic, dün oynanan Kasımpaşa maçında oyuna girdi ve 80 gün sonra süre aldı.

Konyaspor'un 10 numaralı futbolcusu Domagoy Pavicic, dün oynanan Kasımpaşa maçında oyuna girdi ve 80 gün sonra süre aldı.

En son 2 Şubat'ta oynamıştı

Konyaspor’un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Hırvat on numara Domagoy Pavicic uzun zaman sonra süre aldı. Ligde en son 2 Şubat’ta Konya’da oynanan İstanbulspor maçında 45 dakika süre alan Domagoy Pavicic, 2,5 ay sonra yeniden forma giydi.

Kadroya giremiyordu

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in kararı doğrultusunda Giresunspor, Galatasaray, Ümraniyespor ve Antalyaspor maçlarında 21 kişilik maç kadrosunda kendine yer bulamayan Pavicic, Adana Demirspor maçında kadroya girmiş ancak süre almamıştı.

80 gün sonra süre aldı

29 yaşındaki orta saha dün oynanan Kasımpaşa maçının 88.dakikasında oyuna girdi ve ligde 80 gün sonra süre almış oldu. Pavicic, yeşil-beyazlı forma ile 12 karşılaşmada toplam 372 dakika süre aldı. Hırvat orta saha, bu sezon henüz gol sevinci yaşayamadı. Hırvat orta sahanın Konyaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Konya'nın Sesi Gazetesi Spor Servisi

Konyaspor Haberleri