Konyasporlu oyunculardan büyük tepki!

Konyasporlu futbolcular, dün oynanan Adana Demirspor maçının ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile hakem Sarper Barış Saka'ya tepki gösterdi.

Konyasporlu futbolcular, dün oynanan Adana Demirspor'un 1-2 kazandığı maçın ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile hakem Sarper Barış Saka'ya tepki gösterdi.

Konyaspor'un golünü atan Mahir Emreli instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Çok söz söylerdik ama boş verin. Destekleyen herkese teşekkürler" dedi.

Konyaspor'un Brezilyalı sol beki Guilherme Sitya'da; "Adriano'nun da bir zamanlar dediği gibi: Allah kötü insanları affetsin" açıklamalarını yaptı.

Konyaspor'un kaptanı İbrahim Sehic'te yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada; "İlk yarıda çok şans yakaladık fakat değerlendiremedik. Kariyerimde 500'e yakın maç oynadım ama hayatımda böyle bir penaltı görmedim. Kırmızı karttan sonra hakem telafi etmek için rakibe penaltıyı verdi. Penaltı kararından sonra VAR'a bile bakılmadı. Burada haftalardır emek veriyoruz fakat birisi geliyor, tüm emeklerimizi yok ediyor" dedi.

Konyaspor Haberleri