Konyasporlu oyuncular milli maçlarda forma bekleyecek

Konyaspor'da milli takım kamplarında olan futbolcular ikinci hafta maçlarında bugün forma şansı bekleyecekler.

Konyaspor'da milli takım kamplarında olan futbolcular ikinci hafta maçlarında bugün forma şansı bekleyecekler.

Zimbabve kadrosunda yer alan Konyasporlu Teenage Hadebe bugün forma şansı bekleyecek. Zimbabve hazırlık maçında bugün saat 18.00'da Kenya ile karşı karşıya gelecek. Zimbabve ilk hazırlık maçında penaltı atışlarında Zambiya'yı mağlup etmişti, Hadebe o maçta 90 dakika süre bulmuştu. Hadebe'nin karşılaşmaya ilk11'de başlaması bekleniyor.

Konyaspor'un Galatasaray'dan kiraladığı Alexandreu Cicaldau, Romanya milli takımından davet almıştı. Romanya bugün hazırlık maçında Kolombiya ile karşı karşıya gelecek. Kuzey İrlanda ile oynanan ilk hazırlık maçına 11'de başlayan Cicaldau 60 dakika sahada kalmıştı. Cicaldau saat 22.30'da başlayacak karşılaşmada da forma şansı bekleyecek. Sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek ve Galatasaray'a dönecek olan Cicaldau EURO 2024'te boy gösterecek.

Konyasporlu genç kaleci Deniz Ertaş, U19 Milli Takımın UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçlarının aday kadrosuna çağırılmıştı. Romanya maçında 90 dakika oynayan Deniz, Hırvatistan maçında ise yedek beklemişti. İlk iki maçını da kazanan ay-yıldızlılar Şampiyonaya katılmaya hak kazanmıştı. Ay-yıldızlılar bugün grubun son maçında saat 16.00'da Almanya ile karşı karşıya gelecek. Deniz, bu maçta yeniden forma bekleyecek.

Bu sezon Konyaspor'un en fazla skor katkısı yapan ismi olan Sokol Cikalleshi Arnavutluk milli takımından davet almıştı. 22 Mart'ta oynanan Şili maçında süre almayan Cikalleshi dün oynanan İsveç maçının 77.dakikasında oyuna girdi ve forma şansı buldu. Hem Şili hem de İsveç maçını kaybeden Arnavutluk iki kötü prova yaptı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cikalleshi, Arnavutluk ile EURO 2024'te mücadele edecek.

Konyaspor Haberleri