Konyasporlu Oğulcan, eski hocasının radarında

Teknik direktörlüğünü Hüseyin Eroğlu'nun yaptığı Spor Toto 1.Lig ekibi Samsunspor, Konyasporlu Oğulcan Ülgün için devrede.

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün'e transfer teklifi var.

Teknik direktörlüğünü Hüseyin Eroğlu'nun yaptığı Spor Toto 1.Lig ekibi Samsunspor Oğulcan Ülgün'ü transfer etmek istiyor.

Altınordu'da görev yaparken Oğulcan'ı Türk futboluna kazandıran Hüseyin Eroğlu, eski öğrencisi ile yeni takımında yeniden birleşmek istiyor.

Samsun cephesinden ifade edilen bilgilere göre: "Samsunspor Hüseyin Eroğlu'nun isteği ile Oğulcan Ülgün için Konyaspor ile temas gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerden olumlu neticeler alınılması durumunda Oğulcan, kiralık olarak Samsunspor'a katılacak"

Konyaspor ise Süper Lig'deki 8+3 yerli kuralından dolayı elindeki yerli oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Oğulcan, hafta sonu oynanan Alanyaspor maçında hasta olduğu için forma giyememişti. Teknik Direktör İlhan Palut ise maç sonu yaptığı açıklamada; "Bugün Oğulcan sağlıklı ve oynayabilecek olsaydı onu ilk 11'de sahaya sürecektim" açıklaması yapmıştı.

Genç Teknik adam verdiği röportajlarda da 'Oğulcan'ın potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve Konyaspor için büyük bir kazanım olacağını' ifade ediyor.

Altınordu alt yapısından yetişen Oğulcan Ülgün Altındordu'da 5 sezon boyunca Eroğlu ile çalışmış ve 104 karşılaşmaya çıkmıştı.

2021 yaz transfer döneminde Konyaspor'a katılan Oğulcan Ülgün'ün sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yeşil-beyazlı forma ile 31 maça çıkan genç oyuncu 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Oğulcan Ülgün'ün Altınordu yılları

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu

Konyaspor Haberleri