KONYASPORLU HUKUKÇULAR DERNEĞİ, TÜM CAMİANIN HAKLARINI KORUYACAK

Konyasporlu Hukukçular Derneği Başkanı Celal Fedai, Konyaspor, taraftarları ve tüm bileşenlerinin hukuksal zeminde haklarını korumak amacıyla faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Başkan Celal Fedai, stadyumdaki Ekrem Coşkun Etlekmek’te düzenlenen basın buluşmasında, Konyaspor'un ilk mesleki taraftar oluşumunu kurmak maksadıyla çıktıkları yolda dernek hüviyetine büründüklerini bildirdi.

Konyaspor'a hayatını adamış hukukçuların bir araya geldiklerini aktaran Fedai, "Konyaspor camiasının, taraftarlarının, gazetecilerinin, tüm bileşenlerinin haklarını hukuksal anlamda korumak amacıyla kurulan bir yapıdır. Cuma günü ilk genel kurulumuzu yapacağız. Derneğimiz inşallah camiamızda birçok mesleki oluşumun da filizlenmesine sebebiyet verecektir. Çünkü Konyaspor'un şampiyonluğu yakalayabilmesi için bu gibi örgütlenmelere ciddi şekilde ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz. Bu nedenle tüm meslek guruplarının Konyaspor'umuzun başarısı için bir araya gelmesi de en büyük arzularımızdan bir tanesidir" diye konuştu.

Konyaspor taraftarının mağduriyetlerini giderip haklarını savunmak için yürüttükleri girişimlerin de kulüp menfaatine sonuçlandığına dikkati çeken Fedai, şunları kaydetti:

"Taraftardan derneğimizle ilgili çok olumlu dönüşler aldık. Oluşumumuzu benimsediler. Güzel gelişmeler de yaşanıyor. Taraftarımızla ilgili bir uygulamayı da hayata geçirdik. Konyaspor'un deplasmana gittiği maçlarda en az bir üyemizi temsilci olarak görevlendiriyoruz. Deplasmanda yaşadıkları sorunlara çözüm arıyoruz. Taraftarımız bazı maçlarda içeriye çok geç girebiliyordu. Girişimimizle taraftarımız artık deplasmanlarda maça 10 dakika kala tribündeki yerini alıyor. Turnukelerde yaşanan sorunlar nedeniyle Passolig'e bir ihtarnama çektik. Bunun da meyvelerini gördüğümüzü düşünüyoruz. Bu tip uygulamalarımız devam edecek."

Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ile yakın bir diyalog içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Celal Fedai, "Başkanımız da bu oluşumu olumlu karşıladı. Hiçbir zaman da desteğini esirgemiyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Genel kurulumuza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Fedai, derneğe Konyasporlu savcı, hakim, hukuk öğrencisi ve akademisyenlerin de katılabileceğini sözlerine ekleyerek, tüm hukukçu Konyasporluları derneğe üye olmaya davet etti.

Konyasporlu Hukukçular Derneği ilk genel kurulunu 23 Eylül Cuma günü yapacak. Konya Barosu Sosyal Tesislerinde saat 20.00’de yapılacak genel kurula avukat olan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de katılacak.

Konyaspor Haberleri