Konyasporlu Calvo'dan yeşil-beyazlı takıma kötü haber!

Konyaspor'un Kosta Rikalı savunma oyuncusu Francisco Calvo, ülkesinin milli takımı ile sahaya çıkmaya devam ediyor.

CONCACAF Gold Cup C Grubunda mücadele eden Kosta Rika, gruptaki ilk maçında evinde Panama'yı konuk etti.

Karşılaşmada oldukça üstün bir futbol oynayan konuk ekip Panama karşılaşmayı 23.dakiakda Fajardo ve 68.dakikada Bacenas'ın attığı gollerle 1-2 kazandı. Ev sahibi Kosta Rika'nın golünü ise 90+1'de Suarez kaydetti.

Konyasporlu Francisco Calvo, Milli Takım antrenmanında Carlos Mora ile çarpıştı ve yüzüne ağır bir darbe aldı. Calvo, 20 Haziran'da oynanan Guatemala maçında maske ile sahaya çıkmıştı.

Tedavisi sona eren Calvo, geçtiğimiz gün oynanan Panama maçında ise maskesiz olarak sahaya çıktı.

Konyasporlu Francisco Calco, 90 dakika sahada kaldı. Karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen deneyimli stoper maçı 3 uzaklaştırma, 3 pas arası ile bitirdi. Girdiği 13 ikili mücadelenin 7'sinden başarı ile ayrılan Calvo, karşılaşmayı yüzde 76 pas isabeti ile tamamladı.

Kosta Rika, gruptaki ikinci maçında 1 Temmuz gecesi saat 03.30'da deplasmanda El Salvador ile karşılaşacak. Kosta Rika, gruptaki üçüncü maçında ise 5 Temmuz gecesi 03.30'da evinde Martinik'i konuk edecek.

Milli Takım kadrosunda yer alan Francisco Calvo, Konyaspor kafilesine sonradan dahil olacak. 30 yaşındaki oyuncunun Erzurum'daki 2.kampın son bölümünde yeşil-beyazlı ekibe dahil olması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri