Konyasporlu Calvo çeyrek final için sahada!

Konyaspor’un Kosta Rikalı stoper oyuncusu Francisco Calvo, Amerika'da devam eden Gold Cup'ta mücadele ediyor. Calvo, bu gece 03.30'da çıkacağı maçla çeyrek final için sahada olacak.

Konyaspor’un Kosta Rikalı stoper oyuncusu Francisco Calvo, Amerika'da devam eden Gold Cup'ta mücadele ediyor. Calvo, bu gece 03.30'da çıkacağı maçla çeyrek final için sahada olacak.

Francisco Calvo ülkesinin milli takımı Kosta Rika ile CONCACAF Gold Cup’ta mücadele ediyor. Tecrübeli stoper Francisco Calvo, Panama ve El Salvador karşılaşmalarında 90 dakika sahada kaldı. Panama karşısında 2-1 mağlup olan Kosta Rika, El Salvador ile 0-0 berabere kaldı.

Calvo çeyrek final için sahada

Gruptaki üçüncü ve son karşılaşmalar bu gece saat 03.30'da oynanacak. Calvo'lu Kosta Rika Martinik ile karşı karşıya gelecek. Martinik 3 puanla ikinci Kosta Rika ise 1 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Kosta Rika'nın çeyrek finale çıkması için kazanmaktan başka çaresi yok. Beraberlikte ise Martinik çeyrek finale çıkacak.

Kampa katılışı uzayabilir

Kosta Rika çeyrek finale yükselirse Calvo'nun Erzurum kapıma katılması biraz daha uzayacak. Kosta Rika bu gece oynayacağı maçla beraber kupaya veda ederse Calvo, Erzurum kapının ilk günlerde takımdaki yerini alacak.

Diğer maçta ise6 puanlı lider olan ve çeyrek finale çıkmayı garantileyen Panama 1 puanlı El Salvador ile karşı karşıya gelecek. Gold Cup'ta Amerika Birleşik Devletleri, Jamaika, Meksika, Katar ve Panama çeyrek finale çıkmayı garantiledi.

Tedbir amaçlı maske taktı

Konyasporlu Francisco Calvo, Milli Takım antrenmanında Carlos Mora ile çarpıştı ve yüzüne ağır bir darbe aldı. Calvo, 20 Haziran'da oynanan Guatemala maçında maske ile sahaya çıkmıştı. Tedavisi sona eren Calvo tedbir amaçlı Panama ve El Salvador maçlarında maske takarak sahaya çıktı.

Konyaspor Haberleri