Konyaspor'dan şehre büyük çağrı!

Arabam.com Konyaspor, 21 Şubat salı günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Afyonspor ile oynayacağı dostluk maçına ilişkin şehirdeki tüm dinamikleri organizasyonun içine dahil etmek istiyor.

Konyaspor Kulübü, 21 Şubat salı günü Afyonspor ile oynayacağı dostluk maçına ilişkin şehirdeki tüm dinamikleri organizasyonun içine dahil etmek istiyor.

Konyaspor toplanan gelirin tamını deprem bölgesine aktaracağı 'dostluk maçı' organize etti. Yeşil-beyazlılar 21 Şubat Salı günü saat 15'te MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda TFF 2.lig ekiplerinden Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın biletleri 50 TL'den satışa çıkartıldı.

Yeşil-beyazlı kulüp gerçekleştirdiği yardım kampanyasında belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına ve şirketlere de çağrıda bulunarak destek vermelerini istedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanoyevic biner adet bilet alarak kampanyaya destek oldu.

Aynı zamanda Konyaspor'un tribün gruplarından olan Nalçacılılılar 300 adet bilet satın alarak kampanyaya destek verdi.

Delegelere destek çağrısı!

Konyaspor Kulübü aynı zamanda delegelere mesaj atarak onlarında desteğini beklediği ifade etti. Delegelere gönderilen mesajda; "Sayın Delegemiz, takımımızın 21 Şubat Salı günü saat 15.00 da Afyonspor ile oynayacağı özel karşılaşmaya seyirci alınmayacaktır. Bu maç ile ilgili sanal bilet satışı yapılıp, geliri depremzedelere gönderilecektir. Tüm delegelerimizi Hatira Bilet almaya davet ediyoruz. Üyelerimiz, passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden sayı siniri olmadan sanal bileti alabilirler" ifadeleri kullanıldı.

Konyaspor ilk günden itibaren çeşitli yardımlar yaptı

Depremin ilk gününden itibaren büyük bir reaksiyon alarak çeşitli yardım organizasyonları düzenleyen Anadolu Kartalı, deprem bölgesine Konya Store mağazalarındaki kışlık ürünleri göndermişti. Bununla beraber taraftara çağrıda bulunarak yardım tırları oluşturan Konyaspor, bölgeye çok sayıda yarım tırı da göndermişti.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda locaları depremzedelere açan Konyaspor, afet bölgesinden gelen insanları stadyumda misafir etmiş ve bu uygulama tüm Türkiye tarafından takdirle karşılanmıştı.

Konyaspor son olarak afet bölgesinde 'Konyaspor Köyü' kurmak için girişimler yapmıştı. Yönetimin ve şehrin önde gelen şirketlerinin desteğiyle 100 konteyner bölgeye gönderilmeye başlanmıştı.

Konyaspor Haberleri