Konyaspor'dan Paz'a teşekkür yok

Konyaspor, 9 futbolcu ile yollarını ayırdı. Tüm isimlere tek tek teşekkür eden yeşil-beyazlılar Bruno Paz'a teşekkür etmedi.

Konyaspor, 9 futbolcu ile yollarını ayırdı. Tüm isimlere tek tek teşekkür eden yeşil-beyazlılar Bruno Paz'a teşekkür etmedi.

Konyaspor'un devre arasında gönderme istediği Bruno Paz, parasının tamamını isteyerek uzlaşmaya yanaşmamıştı. Paz'ın ikinci devre için ismi TFF'ye bildirilmedi ve sadece idmanlara çıktı. Konyaspor, sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan 9 futbolcuya sosyal medya hesabından teşekkür ederken Angolalı orta saha oyuncusuna yer vermedi.

2022-2023 transfer sezonunun başında Konyaspor'a bedelsiz bir şekilde imza atan Paz iki sezon kaldığı Konyaspor'da 40 kez yeşil-beyazlı formayı giydi. Paz 40 maçta 2 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.

Paz, bu sezonun ilk yarısında 6 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında süre buldu ve 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Korkmaz süreci anlatmıştı

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili konuşan Başkan Ömer Korkmaz,"Bruno Paz’ı 1,5 ay önce gönderdik ve sözleşmesini feshettik. Kendisi ile konuştuk. Maaşının geri kalanından yüzde 40 indirim yap, seni gönderelim git bir kulüpte oyna dedik. O da benim paramın tamamını öderseniz giderim dedi. Bizde parasının tamamını ödeyeceksek burada dursun dedik. Giderken 5 bin Euro indirim yaptı 1 ay önce gitme hakkı verdik" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri