Konyaspor'dan İtalyan forvet Campagno hakkında açıklama!

Konyaspor'da yönetim Rumen Basını tarafından Konyaspor ile anlaşıldığı yazılan Andrea Campango hakkında açıklama yaptı.

Romanya basını Konyaspor ile Steaua Bükreş'in Andrea Compagno transferi için 300 bin euro bonservis bedeli ile anlaştığını yazdı.

Transfer için Compagno'nun onayının beklendiği, son günlerde idmanlara çıkmayan oyununun bugün oynanacak maç kadrosunda da olmayacağı belirtildi.

Rumen ekibin teknik direktörü Elias Charalambous yaptığı açıklamada; "Andrea son iki antrenmanda bizimle birlikte değildi. Bana bir teklif olduğu bilgisi verildi.Andrea Compagno çantalarını topladı ve Romanya Süper Ligi'nin 23. etabında Bănie'de oynanacak düello için kadroya dahil edilmedi.Yarın olmayacak. Ne olacağını görmeliyiz. Kaliteli bir oyuncunun ayrılması bir kayıptır. Ancak başka kaliteli oyunculara sahip olduğum için mutluyum ifadelerini kullandı.

Konyaspor yönetimi ise daha önce oyuncuya ilgiyi doğrulamış ancak transferde netleşen bir durum olmadığını söylemişti.

Anlaşma haberlerinin ardından Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, sosyal medyadan paylaşım yaparak," Andrea Compango ile anlaştığımız haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Andrea Compagno, bu sezon Romanya ekibinde 23 maça çıktı. İtalyan santrfor, 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Kariyerinde ise 274 karşılaşmaya çıkan 1,93 boyundaki santrafor 98 gol atıp 16 asist yaptı.

Konyaspor Haberleri