Konyaspor'dan Damjanovic, Boateng ve Slowik açıklaması!

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, takıma katılan yeni transferler hakkında açıklamalar yaptı.

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, takıma katılan yeni transferler hakkında açıklamalar yaptı.

Başkan Ömer Korkmaz Emmanuel Boateng hakkında; "takip ettiğimiz bir oyuncu, maliyeti bize uygun, elimizdeki oyunculardan ayakları daha hızlı ve 6-8 bağlantılarını hızlı sağlayabilecek nitelikte. İsveç Ligi yeni bitti. Son maçında Malmö’ye karşı sahada yer almıştı. Orada yaklaşık 30 küsür maça çıkmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu oyuncuyu Ömerovic hocamızı takımın başına getirmeden önce almıştık. Sonuçta hocanın bir süre idman yapmayan oyuncuları oynatmama gibi bir kültürü var. Belli bir süre maç oynamadı ondan dolayı riske etmek istemiyoruz" dedi.

Polonyalı kaleci hakkında konuşan Korkmaz; "Bernardoni ile ayrılıktan sonra tabii Türk sporunun yeni gözdelerinden birisi Deniz Ertaş ama yarın bir gün sakatlığı var Allah korusun bir maçta 2-3 kötü gol yer psikolojisini toplayamaz diyerek tecrübeli kaleci almak zorundaydık. Slowik’i de kaleci antrenörümüz Murat Şahin ile istişare ettik. Hocamızın bildiği tanıdığı ve bildiği kaleci. Şartlar uygunsa hemen alabilirsiniz, iyi bir kaleci dedi" açıklamalarını yaptı.

Flip Damjanovic transferini değerlendiren Başkan Korkmaz; "Flip Damjanovic biraz daha Ömerovic hocamızın tavsiyesi üzerine ilgilendiğimiz bir oyuncu oldu. İlerleyen zamanda daha çok katkı sağlayabileceğini ve gelişime çok açık olduğunu söyledi. Şartları da kulübün imkanlarıyla örtüştüğü için kadroya kattık. İlerde bu oyuncudan kulübün bir beklentisi olacak" ifadelerini yaptı. - HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri