Konyaspor'daki prim krizi çözüldü!

Konyaspor Basketbol kulübü, geçen sezon takımı Süper Lig'e çıkartan oyuncuların prim borçlarını ödedi.

Konyaspor Basketbol kulübü, geçen sezon takımı Süper Lig'e çıkartan oyuncuların prim borçlarını ödemek için harekete geçti. Gelen bilgilere göre yeşil-beyazlı kulüp primleri kısa süre içinde oyuncuların hesaplarına yatırdı.

Geçtiğimiz günlerde geçen sezon TBL'den Konyaspor'un BSL'ye çıkartan kadronun içinde bulunan 10 yerli futbolcu yaptıkları ortak açıklama ile şampiyonluk primlerinin neredeyse aradan geçen 1 yıl içinde halen ödenmediğini belirten bir açıklama yapmıştı ve Konyaspor Kulübü'nden primlerinin ödenmesini talep etmişti.

Konyaspor Kulübü de sonunda reaksiyon alıp geçen geçen sezonki şampiyonluk primlerin ödenmesi noktasında harekete geçti. Primler kısa süre içinde oyuncuların hesaplarına yatırıldı.

Oyunculardan teşekkür

Oyuncular yaptıkları ortak açıklama ile başkan Fatih Özgökçen'e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandılar; "Öncelikle Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen'e bu yaşadığımız prim hadisesine kayıtsız kalmadığı ve bizim yanımızda olduğu için çok teşekkür ederiz. Başkanımız bizzat kendisi tarafından primlerimizin verilmesi talimatını vermiş ve tahmin ettiğimiz gibi bir iletişim eksikliği sonucunda primlerin yatmadığını yeni öğrendiğini öğrenmiş ve hemen gereğini yaparak primlerimizi ödetmiştir. Sezon içinde verdiği bütün sözleri tutan Başkanımız şampiyon primlerinde de hakkımızı ödemiştir. Tekrar kendisine teşekkür ederiz. Biz oyuncular olarak hakkımızı helal ediyor, sezonun devamında başarılar diliyoruz"

Konyaspor Haberleri