Konyaspor'da yeni transferler suskun!

Konyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 9 yeni isim henüz skor katkısı üretemedi.

Konyaspor'un ligde ürettiği 6 golün ve asistlerin tamamı eski oyunculardan geldi. Yeşil- beyazlılarda ilk 5 haftada Sokol Cikalleshi 3 gol 1 asist, Guilherme Sitya 1 gol 2 asist, Robert Muric 1 gol, Konrad Michalak 1 asist, Uğurcan Yazğılı 1 gol ile gol yollarında etkili oldu.

Trendyol Süper Lig’de 5.hafta geride kalırken yeni transferlerinden gol katkısı alamayan iki takım var. Konyaspor ve Kayserispor. (Kayserispor’un ilk 4 haftada transfer tahtası kapalıydı)

Konyaspor yaz transfer döneminde kadrosuna Yunus Mallı (31), Paul Bernardoni (26), Marlos Moreno (26), Alexandru Cicaldau (26), Steven Nzonzi (34), Louka Prip(26), Nelson Oliveira (32), Emrehan Gedikli (20), Gökhan Töre (31)'yi kattı.

Konyaspor'un gerçekleştirdiği bu transferlerden Bernardoni 450, Cicaldau 250, N'zonzi 77, Yunus Mallı 200, Niko Prip 103, Nelson Oliveira 13 ve Marlos Moreno 326 dakika süre aldı. Emrehan Gedikli ve Gökhan Töre transferin son günlerinde kadroya dahil oldukları için Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer almadı.

Yeşil-beyazlılarda yeni transferler henüz gol veya asist katkısı üretmeyi başaramadı. Konyaspor bu alanda ligin en kötü iki takımından biri konumunda yer alıyor.

İşte Süper Lig'de yeni transferin gol katkıları:

Hatayspor: 13 gol katkısı

Fenerbahçe: 10 gol katkısı

MKE Ankaragücü: 7 gol katkısı

Galatasaray: 6 gol katkısı

Çaykur Rizespor: 6 gol katkısı

Trabzonspor: 5 gol katkısı

Samsunspor: 5 gol katkısı

Alanyaspor: 5 gol katkısı

Adana Demirspor: 5 gol katkısı

Antalyaspor: 5 gol katkısı

Karagümrük: 4 gol katkısı

Sivasspor: 3 gol katkısı

Beşiktaş: 3 gol katkısı

Pendikspor: 3 gol katkısı

Başakşehir: 2 gol katkısı

Kasımpaşa: 1 gol katkısı

İstanbulspor: 1 gol katkısı

Gaziantep FK: 1 gol katkısı

Konyaspor: 0 gol katkısı

Kayserispor: 0 gol katkısı

Konyaspor Haberleri