Konyaspor'da yeni transferler neden az süre buldu? Ömerovic açıkladı!

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, devre arasında takıma katılan yeni transferler hakkında açıklama yaptı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, devre arasında takıma katılan yeni transferler hakkında açıklama yaptı.

Bosnalı teknik adam yaptığı açıklamada; "Ndao perşembe günü maç oynadı, Ethemi daha önce takımımıza katılmıştı. Birden bire Ethemi, Ndao, Damjanovic, Slowik ve bunun yanına bir isim daha eklediğimiz zaman takımın yarısı değişmiş oluyor. Takımın yarısını 3 günde hemen değiştirmek mantıklı değil" dedi.

Takımın son maçlardaki sahaya koyduğu reaksiyondan memnun olduğunu dile getiren Ömerovic; "Zaten Göztepe, Antalyaspor ve Antep maçlarında takımın o direnişi iyiydi. Yeni gelen oyuncuları 60 dakikada oyuna alıp daha taze biraz daha baskı yaratmak ve takımı fiziksel anlamda toparlamak için bu değişiklikleri yapacaktık. Oyuncuları tam değiştirirken o sırda penaltı oldu. Herkes morali biraz daha aşağıya gitti" dedi.

Emmanuel Boateng ile ilgili açıklama yapan Fahridun Ömerovic; "4 Kasım’dan beri maçı yok. Bireysel çalışması var daha fazla olarak. Oyuncunun fiziksel durumunu maçlarda görmemiz gerekiyor. Maça da kolay bir anda tam hazır olmadığı zaman şans vermek kolay olmuyor. Ana grupla devam etmek istiyordum. Bu maçta dahil. Zaten yeni transferleri ligde oynatmak zorundayız. Hazırlık maçı yok. Ne katkı verecekleri ligde göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri