Konyaspor'da yeni transferler ne kadar süre aldı? İşte dakika dakika tablo

Tümosan Konyaspor'da yeni transferlerin birçoğu 5 Süper Lig maçında süre aldı. Yeşil-beyazlılarda süre almayan ise 2 isim kaldı. İşte dakika dakika tablo...

Konyaspor'da yaz transfer sezonunda takıma katılan yalnızca iki isim haricinde tüm futbolcular süre buldu.

Fenerbahçe'den 100 bin euro bonservis ile kadroya dahil edilen Melih Bostan ve bedelsiz olarak kaleci rotasyonuna dahil olan Yavuz Aygün henüz süre almadı. Hollanda kampındaki son antrenmanda ayağı kırılan ve sonrasında ameliyat olan Josip Calusic de sakat olduğu için henüz resmi maça çıkmadı.

Bu isimlerin haricinde yeni transferlerden tamamı oynanan 5 Süper Lig maçında süre buldu. Milli arada Ankaragücü ile oynanan hazırlık maçında fileleri havalandıran Melih, hocası Ali Çamdalı'ya 'oynamak istiyorum' mesajını vermişti. Yeşil-beyazlıların Emrehan Gedikli'yi kiralamasının ardından Melih Bostan'ın geniş rotasyonda süre bulması bekleniyor.

Melih Bostan Kasımpaşa, Galatasaray ve Samsunspor maçlarında kadroda yer almamıştı. Melih, Bodrum FK ve Kayserispor maçında kadroda yer almış ancak oyuna girmemişti.

Yeşil-beyazlı ekipte geçtiğimiz hafta içi transfer dönemi bitmeden birkaç güç içinde takıma katılan üç isim de Samsunspor maçında süre bulmuştu.

Konyaspor, yaz transfer sezonunda kadroya katılan isimlerden en fazla süreyi ise Marko Jevtovic aldı. En az süreyi ise Kayserispor maçının son bölümünde oyuna giren Tunahan Taşçı aldı.

Konyaspor'da yeni transferin süre dakikaları:

Marko Jevtovic: 5 Maç - 442 dakika

Umut Nayir: 5 Maç - 433 dakika

Pedrinho: 5 Maç - 427 dakika

Danijel Aleksic: 5 Maç - 310 dakika

Yusuf Erdoğan: 4 Maç - 283 dakika

Nikola Boranijasevic: 3 Maç - 270 dakika

Ufuk Akyol: 2 Maç - 168 dakika

Riechedly Bazoer: 1 Maç - 90 dakika

Melih İbrahimoğlu: 3 Maç - 61 dakika

Blaz Kramer: 1 Maç - 17 dakika

Hamidou Keyta: 1 Maç - 17 dakika

Tunahan Taşçı: 1 Maç 5 dakika

Konyaspor Haberleri