Konyaspor'da yeni transferler Giresunspor maçında siftah yapacak

Konyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 yeni transferi Giresunspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Konyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 yeni transferi 5 Mart Pazar günü saat 16'da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak Bitexen Giresunspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Konyaspor, Fenerbahçe ile 6 Şubat'ta oynaması gereken ancak ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle ertelenen maçta 23 Şubat'ta Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada, 6 Şubat'tan önce transfer edilen Anderas Bouchalakis forma giymiş diğer 4 transfer olan Pozuelo, Metehan Mert, Moreno ve Mahir Emreli forma giymemişti.

Fenerbahçe maçında forma giyemeyen yeni transferler Metehan Mert, Mahir Emreli, Pozuelo ve Marlos Moreno Konyaspor'un 5 Mart'ta sahasında oynayacağı Giresunspor maçında kadrodaki yerlerini alabilecekler.

Mame Diouf'un cezalı olması ve Muhammet Demir'in sakatlıktan yeni dönecek olmasından dolayı Mahir Emreli'nin maça ilk 11'de başlanması bekleniyor.

Fenerbahçe maçında sakatlanan Konrad Michalak yerine de yeni transfer Moreno'nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic 10 numara pozisyonunda ise Pozuelo ve Endri Çekici arasında seçim yapacak.

Sakatlıklarından dolayı Fenerbahçe karşısında formasından uzak kalan İbrahim Sehic, Muhammet Demir ve Uche İkpeazu'nun Giresunspor maçında kadrodaki yerlerini alması bekleniyor.

Sarı kart cezalısı olduğu için Fenerbahçe maçında kadroda olmayan Bruno Paz'da Giresunspor maçı ile yeniden formasına kavuşacak.

Fenerbahçe maçının 22.dakikasında ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Senegalli Mame Diouf Giresunspor maçında cezalı olacak ve forma giyemeyecek.

Konyaspor Haberleri