Konyaspor'da yeni transfer ve sakatlıktan dönenler Beşiktaş maçında Ömerovic'ten şans bekliyor

Tümosan Konyaspor, Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak. Yeşil-beyazlılarda ligde forma giyemeyen oyuncular Ömerovic'ten kupada forma bekliyor.

Tümosan Konyaspor, Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak. Yeşil-beyazlılarda ligde forma giyemeyen oyuncular Ömerovic'ten kupada forma bekliyor.

Zorlu karşılaşma 28 Şubat çarşamba günü (yarın) saat 20.45'te Tüpraş Stadyumunda oynanacak.

Yeşil-beyazlılarda devre arasında transfer edilen Jakub Slwoik’e formayı kaptıran Deniz Ertaş, Sivasspor ile oynanan kupa maçında sahada yer almıştı. Deniz, zorlu karşılaşmada hocasından görev bekliyor.

Sakatlıktan dönen Adil Demirbağ, Hatayspor maçında son 30 dakika süre bulmuştu. Adil’in de maç ritmi yakalaması için oynaması bekleniyor.

Hadebe ve Damjanovic transferleriyle yeniden yedek kulübesine oturan Metehan Mert ve Kahraman Demirtaş da yine Bosnalı teknik adamdan görev bekliyor.

Devre arası transfer edilen Anderson Niangbo henüz süre Konyaspor formasıyla almadı. Önümüzdeki sezon Konyaspor'da kalmak için kendisini göstermesi gereken Niangbo'nun da Beşiktaş maçında süre alacağı ön görülüyor.

Takıma devre arasında ilk katılan isim olan Emmanuel Boateng’de yine çok fazla süre bulamadı. Boateng'in de zorlu randevuda sahadaki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sakatlıktan dönen yerli oyuncular Muhammet Demir ve Gökhan Töre de Ömerovic’ten forma bekliyor.

Ndao ve Ethemi transferiyle son dönemde daha az forma giyen Moreno’nun da yine süre alması bekleniyor.

Devre arasında takıma katılan forvet oyuncu Bouly Sambou lig karşılaşmalarında sonradan oyuna girmişti. Senegalli oyuncu bu kez ilk 11'de Ömerovic'ten şans bekliyor.

Konyaspor Haberleri