Konyaspor'da yeni sezonun startı verdildi

Konyaspor, akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde gerçeklegtirdiği antrenman ile 2023- 2024 sezonunun hazarhklarına başlayarak sezonu açtı.

Konyaspor, akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde gerçeklegtirdiği antrenman ile 2023- 2024 sezonunun hazarhklarına başlayarak sezonu açtı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde
gerçekleştirilen antreamanda milli takımda olan Franicsco Calvo katılmadı. Konyaspor ile sözleşmeleri sona eren Endri Cekici ve Mame Diouf'da antrenmanda yer almadı.

Stanojevic konuşma yaptı

Konyaspor teknik patronu Aleksandar Stanojevic, antrenman öncesinde oyuncuları ile toplantı yaptı. 2023-2024 sezonunu daha iyi noktada ve daha fazla puan toplayarak bitirmek istediklerini ifade eden Stanojevic yeni sezonda her oyuncunun formaya aday olduğunu ve antrenmanda iyi olanları formayı alacağını söyledi.

Yöneticiler izledi

Gerçekleştirilen antrenmanı Konyaspor Yöneticileri de izledi. Antrenman sırasında teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile de görüşme gerçekleştiren yõncticiler transferlerle ilgili görüş-alışverişinde bulundu.

Erzurum kampı pazartesi başlayacak

Bu hafta boyunca Medicana Hastanesinde sağlık kontrollerinden ve bazı testlerden geçecek olan futbolcular 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya'da hazırlıklarına devam edecek. Konyaspor, bir günlük iznin ardından 10 Temmuz Pazartesi güniü Erzurum'da ikinci etap kamp çalışmalarna başlayacak. Yeşil-beyazlılar 22 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Erzurum'da sürdürecek.

Konyaspor Haberleri