Konyaspor'da Yasir Subaşı'dan Pendikspor maçı hakkında flaş açıklama!

Tümosan Konyaspor'da sol bek oyuncusu Yasir Subaşı, hafta sonunda oynanacak olan Pendikspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor'da sol bek oyuncusu Yasir Subaşı, hafta sonunda oynanacak olan Pendikspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine kaybettikleri Beşiktaş maçını konuşarak başlayan Subaşı; "Çok fazla vaktimiz yoktu ama maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Gerek saha içi gerekse de analizlerle rakibimize en iyi şekilde çalıştık. Topun onlarda olduğu oyun vardı ama geçişlerle pozisyon yakalamaya çalıştık. İlk devrenin sonu ve ikinci yarıda da şanslar yakaladık ama değerlendiremedik. Olmayınca olmuyor. Turu kaybettiğimiz üzgünüz" dedi.

'Ya tamam ya devam maçlarından biri'

Sezonun geri kalan maçları ve 3 Mart pazar günü oynanacak Pendiskpor maçı hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Subaşı; "Bulunduğumuz konumu gerek Konyaspor camiası gerek şehir ve taraftarımız kesinlikle hak etmiyor. Bunun farkındayız. Biz takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama demek ki biraz daha gayret etmeliyiz. Pazar günü Pendikspor ile final niteliğinde bir maç oynayacağız. Ya tamam ya devam maçlarından biri bizim adımıza. Konyaspor’u kötü durumdan, alt sıralardan kurtarmak adına elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp ligde daha iyi bir yere çıkmak hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.

14 maçta forma giydi

Geçtiğimiz sezonun başında Kayserispor'dan Konyaspor'a imza atan 28 yaşlındaki oyuncu Guilherme Sitya'nın ardında forma şansı bulmakta zorlandı. Bu sezon Türkiye Kupası'nda 5, Süper Lig'de ise 9 karşılaşmaya çıkan Yasir toplamda 576 dakika süre buldu.

Yasir'in Konyaspor ile sözleşmesi 2025'in Haziran ayında sona erecek.

Konyaspor Haberleri