Konyaspor'da Uche İkpeazu mesaisi!

Konyaspor, Ugandalı forvet oyuncusu Uche İkpeazu ile görüşme gerçekleştirecek.

Konyaspor, Ugandalı forvet oyuncusu Uche İkpeazu ile görüşme gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Chmapionship takımı Middlesbrough'dan bonservis ödenmeden takıma katılan Uche İkpeazu beklenen katkıyı yapamamıştı.

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde dizindeki sakatlık yüzünden forma giyemeyen Uche, son 15 karşılaşmada forma giyememişti. Diş dız bağlarında yırtık oluşan Uche, Konyaspor'daki son maçına 2 Şubat'ta iç sahada oynanan İstanbulspor maçında çıkmıştı.

Uche, sezonun ilk bölümünde de İlhan Palut tarafından tercih edilmemişti.

Sezonu 15 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçı ile toplamda 17 maça çıkarak tamamlayan Uche 324 dakika süre almıştı. Gol atma başarısı gösteremeyen Ugandalı forvet, Kasımpaşa maçında Guilherme'ye asist yapmıştı.

Yeni sezonda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in planlarında yer almayan Uche'ye takım bulması söylenmişti. Henüz herhangi bir takımla anlaşamayan Uche'ye 1.Lig ekibi Kocaelispor talip olmuş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Konyaspor'da yeni yönetim bu hafta içinde Uche ile görüşme gerçekleştirecek. Konyaspor'u FIFA'ya şikayet eden Uche ile orta noktayı bulmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim oyuncunun sözleşmesini fesih etmek istiyor.

Konyaspor Haberleri