Konyaspor'da transfer tahtası kapalı mı ?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da takıma katılan iki yeni oyuncunun transferleri açıklanmadı. Yeşil-beyazlılarda transfer tahtası kapalı mı? İşte son durum..

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da takıma katılan iki yeni oyuncunun transferleri açıklanmadı.

Yeşil-beyazlılar, geçen sezon kiralık olarak takıma katılan Marlos Moreno'nun bonservisini almaş ve Kasımpaşa ile sözleşmesi biten milli futbolcu Yunus Mallı'ya imza attırmıştı.

Anadolu Kartalı bu iki transferi Erzurum kampına dahil etti ancak henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Transfer tahtası kapalı!

Kamuoyunda Konyaspor'un transfer yasağı aldığı haberleri son dönemde oldukça dillendirilmeye başlanmıştı. Alınan bilgilere göre Konyaspor, transfer yasağı almadı ancak yeşil-beyazlı kulübün transfer tahtası kapalı.

Konyaspor, transfer tahtası neden kapalı?

Konyaspor, 2018-2019 sezonun devre arasında HNK Rijeka'dan Makedon sol bek Leonard Zuta'yı 300 bin euro bonservisi bedeli ile kadrosuna katmıştı. Konyaspor ile o sezon 12 maça çıkan Zuta sezon bitiminde ise adeta kadroda istenmeyen oyuncu haline gelmişti. Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda düşülmeyen Zuta, takımla antrenmanlara çıkmamış, Tatlıcak Tesislerinde bireysel çalışmalarını sürdürmüştü. Oyuncu sezon bitiminde ise bedelsiz olarak İsveç ekiplerinden Hacken'e transfer olmuştu.

Bu konuyu FIFA'ya taşıyan Zuta, Konyaspor'a açtığı davayı kazandı. Konyaspor, Zuta ile olan davasından ceza aldı ve transfer tahtası kapandı. Konyaspor'un yaklaşık 4 aydır transfer tahtası kapalı durumda. Yeşil-beyazlılar 540 bin Euro ödeme yaptığı takdirde transfer tahtasını açacak. Bu ödemenin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri