Konyaspor'da transfer harekatı hızlanıyor!

Tümosan Konyaspor'da hareketli bir hafta yaşanacak. Yeşil-beyazlılar en az iki transferini birkaç gün içinde açıklayacak.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında sahasında İstnabulspor’u konuk etti. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta iki takımda beraberliğe razı oldu. Konyaspor, oyunun belli bölümlerinde iyi işler yapsa da pozisyon üretmekte zorlandı.

Konyaspor, Süper Lig’in ilk haftasında evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Oyunu daha fazla rakip yarı alanda oynayan Konyaspor, pozisyon üretmekte güçlük çekti. Guilherme ve Muric’in kenar ortaları ile etkili olmaya çalışan yeşil-beyazlılarda Moreno’da dar alanlardaki çalım yeteneği ve hızı ile varlık göstermeye çalıştı. Yeşil-beyazlılar takım savunmasında nispeten olumlu sinyaller verse de Calvo’nun yokluğunda oyun kurulumunda eksiklikler yaşadı.

Transfer lazım!

Türkiye’de yaz transfer dönemi 15 Eylül’de sona erecek. Konyaspor, bu tarihe kadar en az 3 transferi kadrosuna katmak istiyor. Teknik Direktör Stanojevic, yaptığı açıklamalarda acil olarak 6 numara, kanat oyuncusu ve forvet istediğini defalarca yineliyor. Yeşil-beyazlılar Avrupa Kupalarında gitmek için ligi ilk 5 içinde bitirmek istiyor ve Türkiye Kupası’nda başarı hedefliyorsa takıma takviye yapılması gerekiyor.

Transfer harekatı hızlanıyor

Konyaspor’da transfer harekatı bugün hızlanıyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Cuma günü yaptığı basın açıklamasında imza aşamasına geldikleri 2 oyuncu olduğunu ve İstanbulspor maçının ardından yeni transferlerin takıma katılacağı söylemişti. Yeşil-beyazlılar bugün ve yarının oldukça hareketli geçmesi bekleniyor. İmza aşamasına gelen transferin resmiyet kazanması için görüşmeler sıkılaştırılacak. Konyaspor, Antalyaspor maçından önce 6 numara ve forvet transferini bitirme niyetinde. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri