Konyaspor'da stoper alarmı! Ümraniyespor maçında kim oynayacak?

Konyaspor’da Galatasaray maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Francisco Calvo, milli aranın ardından oynanacak Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Peki teknik patron Stanojevic, sol stoperde kime forma verecek.

Konyaspor’da Galatasaray maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Francisco Calvo, milli aranın ardından oynanacak Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor’da Francisco Calvo yerine hangi futbolcunun oynayacağı ise yapılan antrenmanların ardından netlik kazanacak. Formaya 3 isim aday var. Uğurcan Yazgılı, Kahraman Demirtaş ve ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Metehan Mert. Bu 3 oyuncu arasında seçim yapacak olan Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic antrenmanda iyi performans gösteren isme formayı verecek.

Calvo’nun yedeği Kahraman

Konyaspor’da Francisco Calvo ligde daha öncede 4 sarı kart görmüş ve ceza almıştı. Kosta Rikalı oyuncunun yokluğunda Gaziantep FK maçında sezon başında Göztepe’den transfer edilen Kahraman Demirtaş süre almıştı. Demirtaş bu maçın ardından Kaımpaşa, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında oyuna sonradan dahil olmuştu. Sol stoper şekilde Calvo’nun yedeği olarak takıma dahil edilen Kahraman, Gaziantep FK maçında etkili performans sergilemişti.

Uğurcan 12 maça çıktı

Konyaspor’da stoper mevkiinde oynayabilen diğer iki oyuncu ise Uğurcan Yazgılı ve yeni transfer Metehan Mert. Uğurcan Yazgılı bu sezon Konyaspor ile 8 Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 2’de Uefa Konferans Ligi maçında süre aldı. Ligde Adil’in yokluğunda Giresunspor ve Kayserispor maçlarında Calvo’nun partneri olan Uğurcan performansıyla güven vermemişti.

Metehan Mert siftah peşinde

Konyaspor, hem Uğurcan ve Adil’e alternatif olması için ara transfer döneminde Gençlerbirliği’nden Metehan Mert’i kadrosuna dahil etmişti. Metehan Mert, sağ stoper bölgesinde görev alıyor. Metehan henüz Konyaspor formasıyla süre almadı. Genç oyuncu antrenmanlarda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in gözüne girmeye çalışacak. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri