Konyaspor'da Stanojevic'in kadro tercihi belli oluyor

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'in 6.haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak. Yeşil-beyazlılarda teknik patron Aleksandar Stanojevic'in yapacağı tercihler belli oluyor.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'in 6.haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak. Yeşil-beyazlılarda teknik patron Aleksandar Stanojevic'in yapacağı tercihler belli oluyor.

Konyaspor, evinde oynadığı Çaykur Rizespor maçına; Bernardoni, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Calvo, Soner, N'zonzi, Cicaldau, Moreno, Muric ve Cikalleshi 11'i ile başlamıştı.

Cikalleshi ve Paz yok

Konyaspor’da zorlu karşılaşma öncesi Sokol Cikalleshi’den kötü haber var. Arnavut oyuncu Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı pazar günü ilk 11’deki yerini alamayacak. Öte yandan sakatlığı devam eden Muhammet Demir’de yine yarınki karşılaşmada sahadaki yerini alamayacak. Sakatlığı yüzünden Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Bruno Paz’ın da zorlu maçta forma giyemeyecek. Yeni transfer Gökhan Töre’nin henüz fizik açıdan yeterli olmadığı için kadroya dahil edilmezken Emrehan Gedikli'nin yarınki karşılaşmada kamp kadrosunda yer alıyor.

Oliveira 11'de başlayacak

Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, oynanacak karşılaşmada Çaykur Rizespor maçına göre birkaç değişiklik yaparak çıkacak. Stanojevic, Cikalleshi’nin sakatlığından dolayı formayı Oliveira’ya verecek.

Uğurcan bir adım önde

Sakatlıklardan dolayı eli oldukça kuvvetsiz olan Sırp çalıştırıcı defanstaki Uğurcan ve Calvo tandemi noktasında ise henüz kararını vermedi. Stanojevic, cezası biten ve Çaykur Rizespor maçında maça kulübede başlayan Adil Demirbağ'ın ilk 11'e dönüp dönmeyeceği noktasında henüz net sonuca ulaşmadı. Çaykur Rizespor maçında golü bulan Uğurcan'ın Adil'e göre 1 adım önde olduğu ifade ediliyor.

Oğulcan formayı istiyor

49 yaşındaki oyuncu orta sahada daha dinamik bir 3'lü istiyor. Çaykur Rizespor maçında N’zonzi’ye görev veren ve bundan çok fazla memnun olmayan Stanojevic formayı pres gücü kuvvetli olan Oğulcan Ülgün'e vermeyi düşünüyor. Oğulcan Antalyaspor deplasmanında da karşılaşmaya ilk 11'de başlamıştı.

Kanatlar Muric ve Moreno'nun

Rakip yarı alanda geniş alanları Moreno ile değerlendirmek isteyen Stanojevic, sağ kanatta ise yine Muric'e şans tanıyacak.

Konyaspor’un zorlu karşılaşmada sahaya; Bernardoni, Ahmet, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Oğulcan, Soner, Cicaldau, Muric, Moreno ve Oliveira 11’i ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri