Konyaspor'da Stanojevic yol ayrımında! Başakşehir maçında kanatları kime emanet edecek?

Tümosan Konyaspor'da hafta sonu oynanacak olan RAMS Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic ise oldukça düşünceli..

Tümosan Konyaspor'da hafta sonu oynanacak olan RAMS Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor.

Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile zorlu karşılaşamaya hazırlanan Anadolu Kartalı Gaziantep FK galibiyetinin ardından Başakşehir'i de mağlup edip milli araya iki galibiyetle ve neşeli girmek istiyor.

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic ise oldukça düşünceli..

Stanojevic, Başakşehir maçında hangi iki kanat oyuncusu ile karşılaşamaya çıkacağı noktasında yol ayrımı yaşıyor.

Antalyaspor ve Gaziantep FK maçlarında iyi performans gösteren ve asist yapan Michalak Konyaspor'un özellikle geçiş hücumu ve kontra ataklarındaki en önemli oyuncusu.

Uzun süre sonra ilk lig golünü atan ve adeta kendine gelen Robert Muric'de Konyaspor'un rakip yarı alanda oyun kurmasını sağlayabilecek takımdaki nadir oyunculardan biri olarak göze çarpıyor. Pas ve şut kalitesi iyi olan Muric, ilk 11'e göz kırpıyor.

Geçen sezon devre arasında takıma katılan ve iyi performans sergileyen Moreno'nun bu sezonun başında bonservisi alınmıştı. Dar alandaki çalım becerileri ve top sürme yeteneği ile göze çarpan Moreno, ilk 3 maçta beklenenin biraz altında kalsa da kalitesiyle saha içinde oldukça dikkat edilmesi gereken isimlerden biri.

Sırp çalıştırıcının kanatlardaki opsiyonu Louka Prip'in de takıma katılmasıyla daha da güçlendi.

Stanojevic'in diğer alternatifi ise kadroya yeni katılan Louka Prip, Gaziantep FK maçına ilk 11'de başlayan Prip, uzaktan şutları ile dikkat çekiyor. Prip, takıma yeni katılmasına rağmen duran toplarında başına geçti.

Aleksandar Stanojevic, 4 alternatifinden 2'sini Başakşehir maçında sahaya sürecek.

Oyuncuların performansını görmesi için önünde 3 antrenman daha bulanan 49 yaşındaki çalıştırıcı kararını cuma gün son antrenmandan sonra verecek. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri