Konyaspor'da Stanojevic 19.maçına çıkacak! İşte Sırp koçun istatistikleri

Tümosan Konyaspor'un 49 yaşındaki Sırp Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yarınki Antalyaspor karşılaşması ile takımının başındaki 18.lig maçına çıkacak..

Tümosan Konyaspor'un 49 yaşındaki Sırp Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yarınki Antalyaspor karşılaşması ile takımının başındaki 18.lig maçına çıkacak. Stanojevic Konyaspor'un başında 1 tane de Türkiye Kupası maçına çıkmıştı.

Stnaojevic, Türkiye Kupası'nda son 16 Turanda Gaziantep FK karşısında Konyaspor başında sahaya çıkmıştı. Normal süresi 0-0 uzatmaları ise 1-1 biten maç penaltılara gitmiş, seri penaltı atışlarının ardından Gaziantep 7-6 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor'da takımın başına getirilen Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un başında ilk lig maçına 23 Ocak'taki Ankaragücü maçıyla çıktı.

Konyaspor ile çıktığı ilk 4 maçta galibiyet elde edemeyen Stanojevic, takımı başındaki ilk puanını 5.maçında, ilk galibiyetini ise 6. karşılaşmasında elde etti.

Takımı başında daha önce ligde 17 karşılaşmaya çıkan Stanojevic, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

İŞTE Stanojevic'in Konyaspor karnesi!

Konyaspor 1:1 İstanbulspor

Beşiktaş JK 3:3 Konyaspor

Konyaspor 1:1 Fatih Karagümrük

Sivasspor 1:0 Konyaspor

Alanyaspor 0:3 Konyaspor

Konyaspor 2:2 Kayserispor

Konyaspor 2:1 Trabzonspor

Kasımpaşa 1:2 Konyaspor

Konyaspor 1:2 Adana Demirspor

Konyaspor 1:1 Antalyaspor

Ümraniyespor 2:2 Konyaspor

Konyaspor 2:1 Galatasaray

Konyaspor 0:0 Giresunspor

Fenerbahçe 4:0 Konyaspor

Konyaspor 0:1 İstanbulspor

Başakşehir FK 2:0 Konyaspor

Konyaspor 0:1 MKE Ankaragücü

Konyaspor Haberleri