Konyaspor'da son dönemde gol yükünü çeken Prip'ten duygusal açıklamalar!

Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Danimarkalı Louka Andersen Prip son dönemde gol yükünü çekiyor.

Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Danimarkalı Louka Andersen Prip son dönemde gol yükünü çekiyor.

Ankaragücü maçında attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e çıkartan Louka Prip'in kupada 2 gol ve 3 asisti bulunuyor. Konyaspor ile toplam 27 maça çıkan Danimarkalı oyuncu 7 gol ve 3 asistlik katkı yaptı.

Prip ligde oynanan Hatayspor, Trabzonspor ve Başakşehir (2) maçlarında gol sevinci yaşamıştı. Ankaragücü maçının 37.dakikada yeniden sahneye çıkan Danimarkalı ligdeki gol sayısını 5'e çıkarttı ve Cikalleshi'nin ardından en golcü oyuncu oldu.

Prip'in golünde asisti yapan Cikalleshi oldu. Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son 3 golde asistler Sokol Cikalleshi'den goller Louka Prip'ten geldi.

Prip: Çok mutluyum

Karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Louka Prip: Gerçekten çok mutluyum, bu gelen galibiyeti uzun zamandır bekliyorduk ve çok sıkı hazırlanmıştık. Daha önce ilk 45 dakikasında çok daha iyi oynadığımız karşılaşmalar vardı fakat sonuçlandıramadık. Burada olmaktan çok memnunum bu ekibin parçası olmaktan gayet memnuniyet duyuyorum. Gerçekten inanılmaz bir hissiyat içindeyim. Son 10 dakikalık stresli zamandan sonra bu golle bugünü süslemiş olmamız hakikaten bana ayrı bi hissiyat ve ayrı bi mutluluk katıyor. Gerçekten çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

İŞTE PRİP'İN GOLLERİ

Konyaspor Haberleri