Konyaspor'da Sokol Cikalleshi takımda kaldı!

Tümosan Konyaspor'da devre arası transfer döneminde Süper Lig’de birçok takımın talip olduğu Sokol Cikalleshi takımda kaldı.

Tümosan Konyaspor'da devre arası transfer döneminde Süper Lig’de birçok takımın talip olduğu Sokol Cikalleshi takımda kaldı.

Arnavut futbolcu Cikalleshi'ye Süper Lig'den birçok takımın ilgisi vardı. Özellikle İlhan Palut'un çalıştırdığı Çaykur Rizespor, transferde oldukça istekliydi. Rizespor’un yanı sıra Alanyaspor ve Gaziantep FK’nın da transfer noktasında teklif niteliğinde ilgisi bulunuyordu.

Konyaspor, transferin son gününe yaklaşırken forvet bölgesine hamle yapacak zaman kalmaması nedeniyle Cikalleshi'yi takımdan göndermedi.

Bu sezon oldukça iyi bir performans sergileyen tecrübeli forvet 8 gol ve 4 asist ile 12 gol katkısı yapmayı başardı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Sokol Cikalleshi, Konyaspor'dan yıllık yaklaşık 650 bin euro kazanıyor. Arnavut forvet ligde bir gol atması durumunda Riad Bajic'i geride bırakarak tarihe geçecek ve Konyaspor'un Süper Lig'de en golcü oyuncu rekorunu kıracak.

Öte yanda Cikalleshi sezon sonunda büyük bir turnuvada da boy göstermeye hazırlanıyor. Arnavutluk Milli akımı Euro 2024 Almanya’da mücadele edecek. Takımın önemli parçalarından biri olan Cİkalleshi, kariyerinin son demlerinde önemli karşılaşmalara çıkacak.

Konyaspor Haberleri