Konyaspor'da savunma tandemi değişecek mi? Stanojevic karar aşamasında!

Konyaspor, ligin 5.haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlılarda savunma tandeminde kimin oynayacağı ise merak konusu...

Tümosan Konyaspor, ligin 5.haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

İstanbulspor maçında kırmızı kart gören ve sonrasında üç maç ceza alan Adil Demirbağ'ın cezası sona erdi. 26 yaşındaki stoper Stanojevic'in görev vermesi halinde Çaykur Rizespor maçında kadrodaki yerini alabilecek.

Adil'in yokluğunda Antalyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında Calvo'nun yanında oynayan Uğurcan Yazğılı ise gösterdiği performans ile güven vermişti.

Stanojevic, cumartesi günü oynanacak zorlu karşılaşma için formayı hangi oyuncuya vereceği konusunda kararsızlık yaşıyor.

Öte yandan Kosta Rika Milli takımı ile Suudi Arabistan ve BAE maçlarında 90 dakika sahada kalan Calvo, dün gece saatlerinde Konya'ya geldi. Bugünü yenileme çalışmaları ile geçirecek olan tecrübeli stoper yarın yapılacak son antrenmanda takımdaki yerini alacak.

Çaykur Rizespor maçında stoperde hangi oyuncuya şans vereceği konusunda açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic; "Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı konusunda şu an için bir şey diyemem. İkisi de çok çalışıyor. İki oyuncu da bizim için çok kıymetli. Calvo, yeni milli takımdan geldi ama şu an salonda tedavi ve düzelme aşamasında. Kimi oynatacağımı size söyleyemem ama kararımı bugünden sonra bu sorunun cevabını kendim vermiş olacağım. ” ifadelerini kullandı. - Halil Yılmazer

Konyaspor Haberleri