Konyaspor'da sakat oyuncular takıma ne zaman dönecek?

Tümosan Konyaspor'da sakat oyuncuların yokluğu can sıkıyor. Takımdaki 4 sakat oyuncunun ise ne zaman yeşil sahalara döneceği merak konusu. İşte sakat oyuncuların dönüş tarihleri hakkında son detaylar..

Tümosan Konyaspor'da sakat oyuncuların yokluğu can sıkıyor. Takımdaki 4 sakat oyuncunun ise ne zaman yeşil sahalara döneceği merak konusu. İşte sakat oyuncuların dönüş tarihleri hakkında son detaylar..

Uzun süreli sakatlıklardan dönen ve sonrasında yeniden sakatlanan Adil Demirbağ ve Muhammet Demir'in sakatlıkları teknik heyeti oldukça üzmüş durumda.

Adil, Trabzonspor maçında kadroda olabilir

Uzun süreli kaburga kırık sakatlığından sonra ligde oynanan Hatayspor maçında kadroya dönen Adil Demirbağ, maçın 72.dakikasında oyna girmişti. Maçta yeniden sakatlanan Adil Demirbağ'ın sağ omuz subluksasyonu ve sağ diz arka çapraz başında 2.derece kısmi yaralanma tespit edilmişti. Tedavisi süren Adil'in Karagümrük maçında da sahada olması beklenmiyor. Milli arada yüzde 100 olarak iyileşecek olan Adil'in Trabzonspor maçında kadroya dönmesi bekleniyor.

Cebrail, kadroya dönüyor

Kupada Beşiktaş ile oynanan çeyrek final maçında sakatlanan Cebrail Karayel'in Adduktor Longus kasında 2.derece kas yaralanmasına bağlı ödem ve kanama saptanmıştı. Pendiskpor ve Adana Demirspor maçlarında kadroda olmayan Cebrail'in tedavisi sona erdi. Takımla çalışmalara başlayan 29 yaşındaki oyuncunun ligin 30.haftasındaki Karagümrük maçında kadroda olması bekleniyor.

Muhammet'in dönüşü 1 ay sürecek

Sezon başında ameliyat olan ve Beşiktaş ile kupada oynanan çeyrek final maçıyla 315 gün sonra yeniden sahalara dönen Muhammet Demir'in ise yeniden yaşadığı sakatlık tüm moralleri bozmuş durumda. Adana Demirspor maçının hazırlıkları kapsamında antrenmanda sakatlanan Muhammet'in sağ ayak 2.parmak proksimal falanks kemiğinde non deplase kırık oluşmuştu. Muhammet'in kadroya dönüş tarihinin ise 1 ayı bulması bekleniyor. Trabzonspor ile oynanacak maça yetişmesi zor olan Muhammet'in Kasımpaşa deplasmanında kadroda olması bekleniyor.

Yasir sezonu kapattı

Konyaspor'da Yasir Subaşı ise sezonu kapattı. Sol uyluk proksimal hamstring tendonunda kısmi yaralanma olan Yasir Subaşı sezonun geriye kalan 9 haftasında forma giyemeyecek. Guilherme'nin arkasında yedek bekleyen ve forma şansı geldiğinde oldukça iyi değerlendiren Yasir bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 9 lig ve 5 kupa olmak üzere 14 karşılaşmaya çıktı.

Konyaspor Haberleri