Konyaspor'da Rizespor maçında forvette kim olacak? Stanojevic açıkladı!

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, takımda bulunan forvet oyuncuları Sokol Cikalleshi ve Nelson Oliveira hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Çaykur Rizespor maçının öncesinden basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Stanojevic, takımda bulunan forvet oyuncuları Sokol Cikalleshi ve Nelson Oliveira hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Sokol Cikalleshi'nin milli takımda iki karşılaşmaya çıktığını söyleyen Sırp çalıştırıcı; "Sokol milli maç arasına gitti ve orada 2 maç oynadı. Nelson Oliveira’nın yüzde 100 olarak hazır olmadığını söyleyebilirim. Fakat herkesin şansı var. Milli maç aralarından sonra ilk antrenmanlarına çıktılar. Gidişata göre nasıl olacağını göreceğiz" dedi.

Sokol Cikalleshi'ye önemli tekliflerin geldiğini ifade eden 49 yaşındaki çalıştırıcı; "Sokol’a da çok iyi teklifler var. Fakat baktığımız zaman kulübümüz gitmesine izin vermedi. Çok iyi bir sezon başlangıcı yaptı ve takımımıza çok daha radikal bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sokol Cikalleshi’de bizimle kalmak istediğini takıma gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri