Konyaspor'da Ömerovic'ten yoğun fikstür hakkında açıklama

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, Beşiktaş maçının ardından oynayacakları zorlu 4 karşılaşma hakkında açıklama yaptı.

Konyaspor, Beşiktaş deplasmanının ardından evinde Hatayspor, deplasmanda Pendikspor ardından iç sahada Adana Demirspor ve dış sahada Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılar Ligin 27.haftasında 24 Şubat cumartesi günü saat 19'da Hatyaspor'u konuk edecek.

Konyaspor, 28.haftada ise kümede kalma yolunda doğrudan rakibi olan Penikspor'a 3 Mart pazar günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada konuk olacak.

Temsilcimiz ardından yeniden gözünün iç sahaya çevirecek ve ligin 29.haftasında 9 Mart cumartesi günü saat 16'da Adana Demirspor'u konuk edecek.

Konyaspor 29.haftada ise yine İstanbul deplasmanına gidecek. 15 Mart cuma günü 20.30'da Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Beşiktaş maçının ardından oynayacakları maçlar hakkından konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic; "Her maç zor. Maç maç gitmek zorundayız. Tabi ki bizlerde farkındayız Beşiktaş maçında sonraki dört maçlık periyot oldukça zorlu. En önemlisi içerideki maçları kazanmak. İçerdeki maçları kazandıktan sonra bu takım deplasmanda da iyi oynuyor, deplasmanda puan alabilir. Esas olan ve en önemlisi içerdeki maçları kazanmak. İçerdeki maçları kazandıktan sonra hem seyirci, hem de takım olarak daha büyük bir bütünleşme olacak. En büyük avantajımız bu yarış içindeki ilk önce içerdeki maçları kazanmak" dedi.

Konyaspor Haberleri