Konyaspor'da Ömerovic'ten transfer açıklaması!

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, devre arası takıma yapılması planlanan transferler hakkında konuştu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, devre arası takıma yapılması planlanan transferler hakkında konuştu.

"Kaliteyi arttırmamız gerekiyor"

Takıma bazı transferlerimiz olacak diyen Bosnalı Teknik adam; "3 gündür buradayız, ilk maçımızı oynadık. İkinci yarıda daha fazla ana kadromuza doğru döndük Prip, Sokol ve Marlos’u oyuna dahil ettik. Bu anlarda bu değişiklikler takıma kan verecekti ama golü yedik ve sonrasında yüksek tempo ve mücadele ile uzatmalara gittik. Bizim için çok yıpratıcı oldu. Kaliteyi arttırmamız gerekiyor" dedi.

Takviye şart!

Takviyelerin olması gerektiğini söyleyen Ömerovic; "Yönetimimiz çalışıyor, her an her şey olabilir. Antalyaspor maçına 2-3 gün kaldı. Neler olacak göreceğiz, umarım transfer olur. Öncelliğimiz bu kadroya sahip çıkmak. Kaliteli oyuncular var ama burada rekabetti yükseltmek gerekiyor. Fiziksel gücü arttırmamız lazım. Lig devam ediyor her 3 günde 1 maçımız var. Artık daha hafif antrenman, daha fazla taktiksel ve zihinsel antrenman yapacağız. Ben mutluyum futbolcular bana çok iyi mesaj verdiler. Bizde buradayız ve oynamak istiyoruz, mücadele etmek istiyoruz dediler. Umarım bu durum her geçen gün daha iyiye gidecek. Mutlaka takviyeler olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri