Konyaspor'da Ömerovic'in kadro tercihi merakla bekleniyor! 3 yerli kim olacak?

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 8 yabancı oyuncu transferi yapan Konyaspor'da Ömerovic'in ilk 11 tercihi merakla bekleniyor. İşte Konyaspor'un Ankaragücü karşısındaki muhtemel 11'i...

Tümosan Konyaspor, Süper Ligin 25.haftasında bugün evinde MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Zorlu maç saat 16'da başlayacak.

Konyaspor için oldukça kritik karşılaşmada Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic'in kadro ve ilk 11 tercihi de oldukça merak ediliyor.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 8 yeni yabancı isim ekleyen yeşil-beyazlılarda saha içindeki zorunlu 3 Türk statüsündeki oyuncun kim olacağı henüz bilinmiyor.

Konyaspor'un kadrosunda Türk statüsünde; Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Metehan Met, Kahraman Demirtaş, Yasir Subaşı, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Yunus Mallı, Semih Kocatürk, Ömer Sağlam, Mehmet Ali Büyüksayar, Gökhan Töre ve Muhammet Demir bulunuyor.

Adil Demirbağ'ın tedavi süreci devam ediyor ve bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kupada oynanan Sivasspor maçında oldukça rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan Ömerovic, bugünkü Ankaragücü maçında ideal 11'ine dönüş yapacak.

Ömerovic'in bugün karşılaşmada 3 yerli olarak Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı ve Soner Dikmen'i kullanması bekleniyor.

Çaykur Rizespor maçında kaleyi yeni transfer Slowik'e emanet eden Ömerovic bugün yine Polonyalı kaleciye görev verecek.

Yeşil-beyazlılar Damjanovic ve Hadebe transferleri ile savunma hattı güçlendirmişti. Damjanovic'in iyi performansı Çaykur Rizespor maçında oldukça beğenilmişti. Bugün savunma ikilisini yine Uğurcan ve Damjanovic'in oluşturması bekleniyor.

Rizespor maçında sağ bekte Cebrail'e görev veren Ömerovic, Sivasspor maçında tur golünü kaydeden ve sakatlığını atlatan Ahmet Oğuz'a formayı yeniden teslim edecek. Sol bekte ise takımın vazgeçilmezi Guilherme forma giyecek.

Konyaspor'da orta saha ikilisini N'zonzi ve Soner Dikmen'in oluşturması bekleniyor. 10 numara pozisyonunda ise forma Romanyalı Alexandreu Cicaldau'nun olacak. Ömerovic saha içindeki Türk sayısını 4'e çıkartmak ve kenardan oyuna daha rahat hamle yapmak adına Cicaldau yerine Oğulcan'a da forma verebilir. Yeni 10 numara Anderson Niangbo'nun da maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Konyaspor'un en merakla beklenen mevkisi ise hücum attı. Devre arasında bu bölgeye 4 transfer yapan yeşil-beyazlılarda hangi üçlünün forma giyeceği ise tüm gizliliğini koruyor.

Moreno, Prip, Gökhan, Muhammet, Ethemi, Ndao, Sambou ve Cikalleshi'den kimin forma giyeceğine ise Ömerovic maç saatinde karar verecek.

Ethemi, Ndao ve Cikalleshi 3'lüsü formaya yakın. Son dönemde performansını arttıran Prip'te maça ilk 11'de başlayabilir.

Konyaspor’un sahaya; Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Soner, N'zonzi, Cicaldau, Ndao (Cikalleshi), Prip ve Ethemi ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri