Konyaspor'da Ömerovic kadroyu değiştiriyor

Tümosan Konyaspor'da Teknik Direktör Fahrudin Ömerovic, zorlu Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de hem zorunlu hem de taktiksel değişikliklere gidecek.

Tümosan Konyaspor'da Teknik Direktör Fahrudin Ömerovic, zorlu Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de hem zorunlu hem de taktiksel değişikliklere gidecek.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda 27 Mayıs cumartesi günü saat 16'da Sivasspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı olan Uğurcan Yazğılı ve Teenage Hadebe, zorlu karşılaşmada kadrodaki yerini alamayacak.

Fahrudin Omerovic, zorlu maça sağ bekte Ahmet Oğuz ile başlamayı planlıyor. Sezon sonu takımdan ayrılacak olan Ahmet Oğuz, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan maçta eski takımı Sivasspor'a gol atmış ve turu Konyaspor'a getirmişti.

Sol stoperde ise Filip Damjanovic sahaya çıkacak. Ara transfer döneminde Konyaspor'a katılan Damjanovic, ilk 11’in değişmez isimlerinden olmuştu.

Sakatlık yaşayan Damjanovic, son iki Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarında formayı kaptırmıştı. Sırp stoper, bu maçla birlikte yeniden ilk 11’e dönecek.

Yeşil-beyazlılarda Alanyaspor maçı öncesi mide iltihabı geçiren ve maç saatinden önce kadrodan çıkartılan Jakub Slwoik'in de yeniden sağlığına kavuşmasının ardından ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Son iki karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Bouly Sambou da Sivasspor maçında yeniden yedek kulübesine çekilecek. Ömerovic, Sivas'ta Arnavut golcü Sokol Cikalleshi'ye formayı teslim edecek.

Konyaspor Haberleri