Konyaspor'da Ömerovic kadroda değişikliklere gitmeye hazırlanıyor

Tümosan Konyaspor'da Teknik Direktör Fahridun Ömerovic yeni transferi takıma monte etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Tümosan Konyaspor'da Teknik Direktör Fahridun Ömerovic yeni transferi takıma monte etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Takımı ile ilk kez bu kadar uzun süre maç oynamadan çalışma fırsatı geçiren Fahridun Ömerovic, ligin 24.haftasında deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçında Başakşehir maçına göre kadroda değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Tüm bölgelerde değişikliğe gitmeye hazırlanan Fahridun Ömerovic, son oynanan Başakşehir maçında Deniz Ertaş'ın gösterdiği tavırdan ve penaltı pozisyonundaki 'penaltı noktasını kazıma' olaylarından rahatsız oldu. Bosnalı çalıştırıcı zorlu maç öncesinde kaleyi yeni transfer Polonyalı eldiven Jakub Slowik'e vermeye hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlılarda defans bölgesinde de iki değişiklik bekleniyor. Başakşehir maçına 11'de başlayan Metehan Mert'in kulübeye, Ahmet Oğuz'un ilk 11'e yeniden dönmesi planlanıyor. Ömerovic, Damjanovic'in yanında Uğurcan, sağ bekte ise Ahmet Oğuz'a görev vermeyi hedefliyor.

Orta sahada da Soner Dikmen'in cezalı, Bruno Paz'ın da Afrika Kupasında olmasından dolayı değişikliğe gidilecek.

N'zonzi'nin yeri garanti gözükürken öndeki ikili de ise kimin oynayacağı merak konusu. Adaylar arasında ise yen, transfer Emmanuel Boateng ve cezası biten Oğulcan, Rumen orta saha Cicaldau ve yerli 10 numara Yunus Mallı yer alıyor.

3 Türk kuralı için orta sahada Oğulcan ya da Yunus'u tercih edecek olan Ömerovic, Boatneg ya da Cicaldau'dan birini yedek oturtacak.

Yeşil-beyazlılarda hücum bölgesinde de bazı değişiklikler yaşanacak. Başakşehir maçında 2 gol atan Prip'in Rize maçında da ilk 11'de başlaması bekleniyor. Başakşehir maçında bir problemi bulunan ve 60 dakika sahada kalan Cikalleshi'nin durumu bugün netlik kazanacak. Cikalleshi oynayamazsa forvet bölgesinde Ndao oynayacak.

Sol kanatta Moreno yerine de değişikliğe gitmeye hazırlanan Ömerovic, formayı yeni transfer Valon Ethemi'ye vermeyi planlıyor.

Konyaspor Haberleri