Konyaspor'da Mehmet Ali 103 gün sonra formasına kavuştu!

Tümosan Konyaspor'da 103 gün sonra yenide forma giyen Mehmet Ali Büyüksayar, kupa maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor'da 103 gün sonra yenide forma giyen Mehmet Ali Büyüksayar, kupa maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Büyüksayar bu sezon 25 Ağustos 2023 tarihinde oynanan 3.hafta maçında Gaziantep FK karşılaşmasında 90+6. dakikada oyuna girmiş ve 1 dakika bile sahada kalmamıştı.

Ardından antrenman performansı Aleksandar Stanojevic tarafından yetersiz bulunmuş ve U19 takımına gönderilmişti.

Stanojevic’in gönderilmesinin ardından takımı bir hafta antrenmanlarda çalıştıran Gelişim Sorumlusu Hakan Ünal, Mehmet Ali’yi yeniden A Takıma çıkartmıştı.

Ardından göreve gelen Hakan Keleş’te Mehmet Ali’yi takımda tuttu.

Genç oyuncu Mehmet Ali Büyüksayar, Konyaspor U19 takımı ile 6 maça çıktı ve 6 gol kaydetti.

Mehmet Ali, Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Beyoğlu Yeni Çarsı karşılaşmanın 64.dakikasında Louka Prip’in yerine oyuna dahil oldu. Büyüksayar böylelikle aradan geçen 103 günlük sürenin ardından yeniden yeşil-beyazlı formayı giydi.

Büyüksayar: Alt yapı olarak iyi durumdayız

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan genç oyuncu; "Forma süresi almayalı uzun süre olmuştu. Bugün yeniden bir başlangıç oldu, inşallah ligde de bol bol forma bulurum, inşallah güzel oyunlarla süsleriz bu şansları. Alt yapı olarak iyi bir durumdayız, iyi oyuncuları olan bir kulübüz yıllardan beri devam eden bir süreç. Alt yapıda çok iyi oyuncular var. Bizlerde bunların içindeyiz. İnşallah hepimiz güzel güzel yerlerde oynar, öncelikle Konyaspor'a hizmet eder, sonrasında da Türkiye'ye hizmet etmeye başlarız" dedi. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri