Konyaspor'da loca sayısı artıyor! İşte stadyumdaki yeni düzenlemeler

Konyaspor Kulübü, futbolda ligde kalma mücadelesini sürdürürken bir yandan farklı noktalarda önemli çalışmalara imza atıyor

Konyaspor Kulübü, futbolda ligde kalma mücadelesini sürdürürken bir yandan farklı noktalarda önemli çalışmalara imza atıyor

Konyaspor yönetimi birçok alanda önemli faaliyetler için çalışıyor. Yeşil-beyazlı ekipte stadyumda yeni sezonda önemli değişiklikler yapılması planlanıyor.

Konya Büyükşehir Stadı’nda loca sayısının arttırılacak. Kuzey ve Güney tribündeki spor salonlarının sözleşmeleri feshedildi. Spor salonlarından kulübün önemli bir geliri olmadığı öğrenildi.

Buralardan doğan alanların localara kaydırılması, küçük localarla birlikte bu sayının 80’e çıkarılması düşünülüyor. Bu noktada Konya Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yapıldı.

Müze aşağıya inecek

Stadyum içinde kulüp binasının yanında olan müzenin de aşağıya indirilerek taraftarlara hizmet edecek bir noktaya geleceği öğrenildi. Böylece Avrupa kulüplerinde olduğu gibi taraftarlar hem lisanslı ürün alışverişi yapabilecek hem de müzeyi gezebilecek.

Ayrıca doğu ve batı tribününde lounge alanları oluşturulacak. Böylece kulübe buradan da gelir gelmesi hedefleniyor.

Konyaspor Haberleri