Konyaspor’da Kayserispor mesaisi başladı! Sakat oyunculardaki son durum ne?

Arabam.com Konyaspor’da 2 günlük izin dün akşam üstü bitti ve yeşil-beyazlılarda Yukatel Kayserispor mesaisi başladı.

Konyaspor’da, Trabzonspor galibiyetinin ardından takıma verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak 7 Mayıs Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda konuk edeceği Yukatel Kayserispor mesaisine başladı.

Yapılan idman, 5’e 2 pas oyunu ve dar alanda taktik çalışmasıydı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 pas çalışmaları yapıldı. İdman, dar alanda taktik oyunu ile tamamlandı.

Sakat oyunculardaki son durum?

Konyaspor’da sakatlığını atlatan Oğulcan Ülgün takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlıkları devam eden Endri Çekici, Robert Muric, Uche İkpeazu, Muhammet Demir ve Adil Demirbağ’ın tedavileri sürdü.

Bu 5 oyuncunun Kayserispor maçında forma giymesi beklenmezken liglere verilecek seçim arasından sonra oynanacak olan Alanyaspor maçında Adil Demirbağ ve Uche İkpeazu’nun takıma dönmesi bekleniyor. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri