Konyaspor'da İstanbulspor mesaisi başlıyor!

TÜMOSAN Konyaspor hazırlık kamp dönemini cumartesi günü oynadığı Ankaragücü hazırlık maçıyla tamamladı ve artık tamamen lige odaklandı.

2023-2024 Trendyol Süper Lig Sezonunun hazırlıklarına 3 Temmuz'da Konya'da başlayan ve ardından kamp için Erzurum'a geçen TÜMOSAN Konyaspor, 1 aydan fazla süredir yaptığı hazırlık dönemine cumartesi günü son verdi.

Yeşil-beyazlılar, hazırlık maçında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-3 mağlup ederek hazırlık dönemini pozitif bitirdi.

Hazırlık döneminde 5 hazırlık maçına çıkan Konyaspor; Samsunspor, Kayserispor ve Ankaragücü'nü mağlp etmiş, Alanyaspor ve Sabail'e de mağlup olmuştu.

6 Ağustos pazar (dün) izinli geçiren Konyaspor, bugün saat 19'da Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde toplanarak gözünü tamamen lige çevirecek. Yeşil-beyazlılar cuma gününe kadar çalışmalarını yapacak ve cuma günkü son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Yeşil-beyazlılar sezonun ilk maçında seyircisi önünde 12 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15'te İstanbulspor'u konuk edecek.

Konyaspor'da sakatlıkları devam eden Francisco Calvo ve Muhammet Demir'in yanı sıra, fizik açıdan iyi durumda olmayan Morgan Schneiderlin'in İstanbulspor maçında kadroda olması beklenmiyor.

Konyaspor Haberleri