Konyaspor'da ilk rota forvet!

Tümosan Konyaspor, 11 Ocak'ta başlayacak olan 'devre arası transfer dönemi' için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, transferdeki ilk rotasını ise forvet

Tümosan Konyaspor, 11 Ocak'ta başlayacak olan 'devre arası transfer dönemi' için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, transferdeki ilk rotasını ise forvet.

Konyaspor, transferdeki önceliğini hücum bölgesi olarak belirledi. Listenin ilk sırasında ise iki oyuncu bulunuyor.

Yeşil-beyazlılarda daha 30 yaşındaki Umut Nayir için Fenerbahçe'nin kapısını çalmış ve oyuncunun kiralanması için görüşme gerçekleştirmişti. Umut hakkında bilgiler halan Konyaspor yönetimi, bu transferde beklemeye geçti.

Konyaspor, öte yandan Trabzonspor'un 27 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Bozok'u da kadrosuna katmak istiyor. Sezon sonunda kadar Umut'u kiralamak için Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaşan Anadolu Kartalı, Umur ile de masaya oturdu. Umut Bozok, Konyaspor'dan Trabzonspor'da kazandığı ücreti istedi. Henüz anlaşma olmazken görüşmeler sürüyor.

Hem Umut Nayir hem de Umut Bozok sezon sonu EURO 2024'te boy göstermek istiyor. Takımlarında forma şansı bulamayan iki oyuncu da sezonun diğer yarısını süre alacağı takımlarda tamamlamak ve yeniden A Milli Takım kadrosunda kendilerine yer bulmayı hedefliyor.

Konyaspor Haberleri