Konyaspor'da ilk golünü atan Valon Ethemi gelecek adına umutlu

Konyaspor formasıyla ilk golünü kritik Pendikspor maçında atan Valon Ethemi karşılaşma sonrasında oldukça anlamı açıklamalarda bulundu.

Konyaspor formasıyla ilk golünü kritik Pendikspor maçında atan Valon Ethemi karşılaşma sonrasında oldukça anlamı açıklamalarda bulundu.

Pendikspor karşılaşmasını değerlendiren Ethemi; "Elbette çok çetin bir karşılaşmaydı. Pendikspor ciddi bir rakibimizdi. Maç öncesi bizden 2 puan alttaydı. Eğer ki mağlup olsaydık bizi geçeceklerdi. Çok değerli bir maçtı. Hem benim ve Sokol’un golleriyle kazandık. 3 puan için gitmiştik. Takım ruhunu sonuna kadar ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu galibiyet bize önümüzdeki maçlar için çok büyük sakinlik sağlayacak. Takım ruhunu sonuna kadar ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" dedi.

'Kadro ve oyuncu kalitesini fark ettim'

Devre arası Konyaspor'a transfer olan Ethemi, yeşil-beyazlı kulübe adaptasyon sürecini değerlendirdi. Ethemi; "Konyaspor’a transfer olduktan sonra kadro ve oyuncu kalitesini fark ettim. Takım ruhunu yakalayabilmek adına hem ofansif hem de defansif olarak bireysel değil daha çok bir grup halinde hareket ediyoruz. Benim de katkılarımla birlikte takımın daha çok gelişeceğine ve ilerleyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Konyaspor, Ethemi'yi İstanbulspor'dan yarım sezonluk kiralamıştı. Yeşil-beyazlılar sezon sonunda isterse 10 taksitte toplam 2 milyon Euro'ya Ethemi'nin bonservisini İstanbulspor'da alabilir. Yeşil-beyazlı yönetim kalan haftalarda Ethemi'nin performansına bakarak bu noktada kararını verecek.

Konyaspor Haberleri