Konyaspor'da Hakan Keleş'ten galibiyet sözleri! '3 puan çok değerliydi'

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunun Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 3 puana ulaştıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunun Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 3 puana ulaştıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Kazandığımız için mutluyuz diyen Hakan Keleş; “Bizim için bugün 3 puan çok değerliydi. Maçın öncesinde rakibimiz 8 maçın 6’sını kazanmış, 1 mağlubiyeti, 1 beraberliği vardı. Bizim de inişli – çıkışlı grafiğimiz vardı. İkinci gole kadar hep ön alanda baskı yapmak istedik, faydalanmak istedik. Zaman zaman faydalandık. Pozisyonları sonuçlandıramadık, topu kazandığımızdaki tercihlerimiz bizi biraz sıkıntıya soktu. Rakibimiz zaman zaman iyi çıktı, pozisyonlara girdi. 2-0’dan sonra skoru koruma psikolojisi ile rakibimize oyunu verdik ama çokta pozisyon vermedik. Savunma anlamında iyi işler yaptık ancak hücum anlamında sıkıntılarımız vardı” dedi.

Bulunduğumuz konumdan memnun değiliz

Kötü periyodu yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı;” Ben göreve gelmeden önce Konyaspor 6 maç 1 puan almıştı. Son 7 maçta 9 puan almayı başardık. Kötü bir periyotu toparlanmak adına transfer dönemine kadar kazanabildiğimiz kadar puan bizim için iyi olacaktı. Biraz oyun olarak zorlan sakta. Kadromuzda hem bölgesel hem de alternatiflerde problemlerimiz var. Devre arasında yapacağımız transferlerle daha iyi sonuçlar alarak istediğimiz pozisyona geleceğimizi düşünüyorum. Önümüzde zorlu bir süreç var. 3 tane arka arkaya İstanbul maçı. Orayı da iyi geçersek transferle beraber taraftarımızın istediği özlediği oyunu oynamak için elimizden geleni yağacağız. Çok emek harcıyoruz. Oyuncularımız da bugün inanılmaz derecede mücadele etti. Zaman zaman kötü oyun da sergilesek ama bizim için en önemli olan 3 puanı kazanmaktı ilerisi adına. Bulunduğumuz konumdan hiç memnun değiliz. Bunu gidermek adına camia olarak elimizden gelen her şeyi yapıp yakında özlenen Konyaspor’a ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamalarını yaptı.

Konyaspor Haberleri