Konyaspor'da Gencer Baytimur mesaiye başladı

Ligde 10 galibiyet ve 16 yenilgiyle düşme hattının hemen üstünde yer alan Konyaspor Basketbol'da Gencer Baytimur mesaiye başladı

Ligde 10 galibiyet ve 16 yenilgiyle düşme hattının hemen üstünde yer alan Konyaspor Basketbol'da Gencer Baytimur mesaiye başladı

Konyaspor Basketbolda yeni dönem başladı. Son 11 maçta 10 yenilgi alarak 16. sıraya kadar gerileyen yeşil-beyazlı ekipte takımın başına Gencer Baytimur getirildi. Baytimur, bugün sabah saatlerinde takımla ilk antrenmanına çıktı.

Deneyimli koç, idman öncesinde takımla uzun bir toplantı da yaptı ve bundan sonraki süreçte beklentilerini öğrencileriyle paylaştı. 56 yaşındaki baş antrenör, takımı özellikle mental yönden yukarı çekmek ve Balıkesir maçıyla yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Son dönemde kendi spor okulunda çalışmalar yapan Gencer Baytimur, 5 yıl sonra lige Konyaspor ile döndü.

Öte yandan Gencer Baytimur, Ormanspor maçı öncesi kadro dışı bırakılan ve kritik mücadelede de forma giymeyen Merthan Mutlu’yu takıma aldı. Bu sorunun çözüldüğü ve takımın sadece kritik Balıkesir maçına odaklandığı kaydedildi.

Yeşil-beyazlı ekip, 4 Mart Pazartesi günü oynayacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına kadar yoğun bir çalışma temposu içine girecek. Dev Kartallar, yeni koçuyla birlikte çıkacağı ilk maçtan zaferle ayrılmayı hedefliyor.

Konyaspor Haberleri