Konyaspor'da genç oyuncuların gözü Erzurum kampında!

Konyaspor, transfer maliyetlerinin artması sebebiyle altyapıyı daha verimli kullanmak istiyor. Genç oyuncular, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in vereceği kamp kararını bekliyor

Konyaspor, transfer maliyetlerinin artması sebebiyle altyapıyı daha verimli kullanmak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekipte yer alan genç oyuncuların yanı sıra 1922 Konyaspor ve farklı takımlara verilen genç oyuncular teknik direktör Aleksandar Stanojevic’ten gelecek haberi bekliyor.

Konyaspor’da A takımda genç oyunculardan Mehmet Ali Büyüksayar, Ata Berk Karababa, kaleciler Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan bulunuyor. Ayrıca U19 takımında oynayan Veysi Karaduman’ın da 2026 yılına kadar sözleşmesi var.

Nafican Yardımcı sezonu 1461 Trabzon’da, Ahmet Karademir 2. Lig’e çıkaran Karaman FK’da, Adem Eren Kabak ise 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor’da geçirdi. Bu oyuncular yeni sezon öncesi kampta yer alacak.

1922 Konyaspor’da oyuncular haber bekliyor

Ayrıca pilot takım 1922 Konyaspor’da sezonu tamamlayan kaleci Ozan Can Oruç, Yaşar Kavas, Fatih Mankır, Hüseyin Mert Uyanıker, Çağdaş Şendur, Ali Karakaya da Konyaspor’dan gelecek haberi bekleyecek. Hüseyin Biber ve İzzet Karaboğa’nın Konyaspor ile sözleşmeleri sona erdi.

Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in genç oyuncuları ilk etap kampında yakından göreceği ve bu kamptaki performansa göre kararını vermesi bekleniyor. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Konyaspor Haberleri