Konyaspor'da galibiyet hasreti sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de son galibiyetini 2 Ekim’de evinde Ümraniyespor maçında alan Arabam.com Konyaspor 5 maçtır galibiyet hasreti çekiyor.

Spor Toto Süper Lig’de son galibiyetini 2 Ekim’de evinde Ümraniyespor maçında alan Arabam.com Konyaspor 5 maçtır galibiyet hasreti çekiyor.

5 maçta 4 puan

Spor Toto Süper Lig’e oldukça iyi bir başlangıç yapan Arabam.com Konyaspor, 6.haftayı lider kapatarak, 7 haftada oynayacağı Galatasaray maçına lider olarak çıkmıştı. Sezonun ilk 6 haftasında 14 puan toplayan Anadolu Kartalı son oynadığı 5 karşılaşmada yalnızca 4 puan toplayabildi ve galibiyet elde edemedi.

Son galibiyet 2 Ekim

Son galibiyetini 2 Ekim’de evinde oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasında alan yeşil-beyazlılar oynadığı son 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Antalya deplasmanından 1 puanı 90+6’da alan Konyaspor, evinde Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olmuştu. Adana Demirspor deplasmanından 1-1’lik sonuçla dönen Konyaspor, evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında puanı 83’te kurtarmayı başarmıştı. Son oynadığı Trabzonspor karşılaşmasından da beraberlikle dönen Konyaspor, son 5 maçta 15 puanını 11’ini kaybetti.

Geçen sezon benzer durumlar olmuştu

2021-2022 sezonunun 5 ile 9. haftaları arasında çıktığı 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor 5 maçlık galibiyet hasreti çekmişti. Konyaspor, sonrasında oynadığı 4 maçı da kazanarak kötü tabloyu iyiye çevirmişti. Konyaspor 2021-2022 sezonunun 2.yarısında da 24 ile 27.haftalar arasında oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak şampiyonluk yarışında yara almıştı.

Kayseri yükselişte

Ligde 40 güne yakın zamandır galibiyete ulaşamayan Konyaspor, ligin 14.haftasında zor bir deplasmana çıkacak. Sezon başında Çağdaş Atan’ı göreve getirerek yeni bir yapılanmaya giren Yukatel Kayserispor, son dönemde ligin en formda takımlarından biri. Bu sezon evinde yalnızca Trabzonspor’a mağlup olan komşu takım son oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik ederek yenilgi yüzü görmedi. 13 maç sonunda +6 averaj ile 23 puana ulaşan sarı-kırmızılılar haftayı Konyaspor2un 2 puan üzerinde 5.sırada noktaladı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri