Konyaspor'da flaş Michalak gelişmesi!

Konyaspor'un Polonyalı sağ kanat oyuncusu Konrad Michalak, iddialara göre takımdan ayrılıyor.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Konyaspor'un Polonyalı sağ kanat oyuncusu Konrad Michalak takımndan ayrılıyor.

Michalak, gelecek sezon Süper Lige çıkmak için iddialı bir kadro kuran İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile prensip anlaşmasına vardı. Eyüpspor, bu transfer için Konyaspor'a bonservis bedeli ödeyecek.

Konyaspor, 25 yaşındaki oyuncu 2021-2022 sezonunun başında Rus ekibi Akhmat Grozny'den kiralamıştı. 2021-2022 sezonunda Konyaspor'da iyi işler çıkartan Michalak toplam çıktığı 38 maçta 4 gol ve 5 asistlik performans ile 9 gole doğrudan katkı yapmıştı.

Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz 2022-2023 sezonunun başında Michalak'ın bonservisini 500 bin euro karşılığında Akhmat Grozny'den alarak 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezonu sakatlıklarla ve formsuzluklarla geçiren Michalak, çıktığı 31 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Öte yandan, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Mame Diouf'un da Eyüpspor ile anlaştığı iddia ediliyor. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Konyaspor Haberleri